A vásárlás menete, szállítás

Kedves Vendégünk! Itt talál segítséget a termékek kiválasztásához és a megrendelés véglegesítésének lépéseihez.


I. Regisztráció és bejelentkezés, a felhasználói fiók kezelése
II. A termékek kiválasztása
III. A kosár és a megrendelés véglegesítése

 1. Regisztráció és bejelentkezés

  A Gino Cukrászda választékát regisztráció és bejelentkezés nélkül is böngészheti, de a vásárláshoz szükséges a regisztráció, amit  itt tehet meg. A regisztráció ingyenes, kötelezettséggel nem jár. Javasoljuk, hogy minden vásárlás elején jelentkezzen be a nyitóoldal jobb felső sarkában található Bejelentkezés linken. Bejelentkezni a regisztrációkor megadott e-mail címmel és jelszavával lehet. Bejelentkezés után online rendelhető termékeinket látja. A jobb felső sarokban található adatmódosítás linken tudja módosítani személyes adatait, jelszavát, számlázási és szállítási címét.

 2. A termékek kiválasztása

  A felső menüsorból lenyíló online rendelés felületen választhatja a kívánt termékkategóriákat. A lenyíló lista alján találja időszakos ajánlatainkat és akciós termékeinket. Miután kiválasztotta a termékkategóriát az online rendelés felületen jelenleg elérhető termékek megjelennek a képernyőn terméknév szerint betűrendben.
  Ha a termékek száma miatt több oldalas a termékkategória, akkor a láblécben választhatja ki az oldalt az Előző oldal és Következő oldal gombokkal. Konkrét oldalakat a számokra kattintva választhat ki. Ha egy termékről több információra van szüksége, kattintson a képre, nevére vagy árára. Amennyiben vissza szeretne lépni az összes kategóriát megjelenítő oldalra kattintson a vissza a kategóriákhoz gombra.


  A termékoldal

  A termékoldalon az összes szükséges információt megtalálja a termékről, beleértve a termék leírását és várható elkészülési idejét.
  feltüntetett ár bruttó elviteli ár, azaz az ÁFA-t (18%) tartalmazza. A helyben fogyasztott sütemények ára a magasabb ÁFA kulcs (27%) miatt magasabb. Akciós termék esetén feltüntetésre kerül az eredeti és az akciós ár is.
  A mennyiség megadása után a kosár ikonra kattintva adhatja hozzá a kosár tartalmához a kiválasztott terméket, mennyiséget. Amennyiben azonos kategóriába tartozó további terméket szeretne rendelni a megjelenő oldal alján a feljebb részletezett módon teheti meg, másik kategóriába tartozó termékeket az online rendelések menüpont alatt választhat ki.

 3. A kosár és a megrendelés véglegesítése

  A kosár tartalmát folyamatosan nyomon követheti a bal felső sarokban található kosár linken, ahol a termékek számát és a – szállítási költség nélküli – bruttó összesített értéket is megtalálja. Erre a felületre kattintva azonnal megtekintheti a kosár részletes tartalmát.
  A kiválasztott termékek külön sorban szerepelnek. Ha módosítani kívánja a termékmennyiséget, akkor írja be a kívánt számot a mezőbe és nyomja meg a mező melletti frissítés  gombot, 0 megadása esetén az adott termék törlődik a listáról. A kosár ürítése gombra kattintva törölheti a kosárban lévő összes terméket. Az Ár oszlopban az egységárat, a  Részösszegnél pedig a termékek összesített árait látja. Ehhez adódik hozzá a várható szállítási díj. Valamennyi feltüntetett ár bruttó, azaz az ÁFÁ-t tartalmazza. A tovább illetve vissza gombokra kattintva lépkedhet a rendelés lépései között.


  Rendelési adatok megadása

  A rendelési adatok menüpont alatt kiválaszthatja az átvétel módját, személyes átvétel és házhoz szállítás közül választhat. Alapértelmezetten a regisztráció során megadott szállítási és számlázási adatok jelennek meg. Amennyiben módosítani kíván ezeken az adatokon, ezen a felületen megteheti. Az itt megváltoztatott adatok csak erre a rendelésre vonatkoznak, a regisztrációnál megadott adatok változatlanok maradnak!
  Amennyiben az adatokban végleges változás történt, kérjük, hogy a bejelentkezést követően elérhető adatmódosítás menüpontban módosítsa azokat.
  Az átvételi mód kiválasztása illetve a szállítási és számlázási címadatok véglegesítése után nyomja meg a tovább gombot!


  Átvétel dátuma, üzenet

  Az Átvétel dátuma, üzenet menüpont alatt az Ön által preferált átvételi dátumot és időpontot adhatja meg az üres mezőkre kattintva, illetve bármilyen jellegű kérését, kérdését fogalmazhatja meg az üzenet mezőben.
  A tovább gombra kattintva megjelennek a rendeléssel kapcsolatos adatok, amennyiben a megadott adatokat rendben találja a Megrendelés gombra kattintva véglegesítheti rendelését.
  Figyelem: Ön ezzel véglegesíti a megrendelését!


  Rendelés visszaigazolása

  Munkatársaink a rendelést követő 1-2 munkanapon belül kapcsolatba lépnek Önnel, amennyiben törölni szeretné rendelését, ezt a gino@mediterrano.info címen teheti meg legkésőbb a rendelés visszaigazolásáig.


  Fizetés

  A rendelés visszaigazolását követően, a következő fizetési módok közül választhat: Személyes átvétel esetén fizethet készpénzzel, hitel- és bankkártyával cukrászdánkban, átutalásos fizetés esetén az összegnek a teljesítést megelőző napon kell megérkezni. Házhoz szállítás esetén készpénzes fizetés és átutalás közül választhat